sábado, 12 de junio de 2010

Coca de xocolata


Ingredients:
- 3 ous (posar una mica de sal a les clares)
- 1 iogurt natural
- 100gr. de cacau en pols
- Dos mides i mitja del pot de iogurt de farina de força
- 1 sobre de llevat
- 1 cullerada de sucre de vainilla
- Mig pot de iogurt d'oli d'oliva



Preparació:
Agafem un bol. Separem les clares dels ous i les batim a punt de neu.
A part, en un altre bol, hi posem els rovells i el iogurt i remanem curosament. Quan la massa estigui ben homogènia, hi aboquem el sucre.
Tamizar (colar per a que no quedin grumolls) la farina i el cacau en pols. Això ho afegim a poc a poc a la barreja anterior.
Abocar l'oli i batre.
Finalment, hi tirem el sobre de llevat i les clares d'ou i remanem fins a que la massa estigui compacte.


Ho posem en un motlle ben macu (en aquest cas vam utilitzar un motlle de silicona rodó), i es forneja al forn 20 minuts aprox. a 180º.
Per a saber que la coca està llesta, es punxa amb un escuradents. Quan surti net, significarà que la coca ja és cuita.
Deixa-ho refredar i decoreu al gust. Nosaltres hi hem posat sucre glass.


Approfitta!


G.L*

1 comentario:

  1. Beee, ara falta acabar de millorar les presentacions i ja o tindriemm.


    ROBerttt

    ResponderEliminar